Как работим

Проект

За даден обект изготвяме индивидуален проект, изцяло съобразен с нуждите и изискванията Ви, както и с размерите и особеностите на помещението. Разполагаме с богата гама от стъкла с различни цветове, от които можете да изберете желаните модели, материали и цветови комбинации.

Поръчка

Поръчвайки стъклата при нас, Вие знаете, че те ще бъдат практични и функционални; ще пасват на Вашия стил и начин на живот. Срокът за изпълнение на всяка поръчка е различен в зависимост от спецификите, заложени в проекта. Одобреният от Вас проект се придружава от окончателна цена. Формираме я на базата на точни размери, всички материали, компоненти, механизми, цветове и аксесоари, които сте избрали.

Производствo

Техногласбг ООД разполага със собствена прозводствена база в гр софия, бул.“Цар Борис“ №III. Изработваме Вашите проекти с безкомпромисно качество на материалите и услугите, със стил и внимание към всеки детайл.

Доставка

ДоставкаСъс специализиран транспорт, предоставен от фирмата – до всяка точка на България и винаги в срок. Транспортната услуга се калкулира отделно от цената за стъклата и варира в зависимост от това дали доставката е в рамките на град София или до друго населено място. Доставка „до врата“ се заплаща както следва: 30 лв за етажи 1-3, за всеки следващ етаж +5 лв на етаж.

Монтаж

МонтажНашият екип от професионалисти се грижи монтажът на Вашите проекти да протече бързо, лесно и неангажиращо личното Ви време. Продължителността е различна – от часове до дни, в зависимост от сложността на проекта, от качеството на извършените в срок ремонтни дейности в помещението и други.

Гаранция

Всички стъкла, проектирани и изработени от Техногласбг, пристигат във Вашия дом, офис или търговски обект с качествена изработка. Това е нашият ангажимент към Вашето спокойствие – защото ние носим отговорност за всичко, което сме Ви препоръчали и за което сме получили Вашето доверие.

– Две години гаранция за (обков,механизми,панти,плъзгащи механизми,водачи,дръжки,лайсни и др.)

X